|
Recept na Krkovička se zalesákovou peřinkou
Recept na Krkovička se zalesákovou peřinkou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička se zalesákovou peřinkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 silnejšie platky krkovičky 4 a viac stručikov cesnaku sol, čierne mlete korenie, mlety kmin, sojova omačka, hladka muka, pikantny zalesak, kremzska horčica, šunka, syr na struhanie, olej na opečenie. 1 dcl vyvaru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička se zalesákovou peřinkou
Recept na Krkovička se zalesákovou peřinkou: Platky krkovice si osolime, okorenine, okminujeme, pokapeme sojovou omačkou a na každy platok prelisujeme stručik cesnaku, poklepeme. Posypeme hladkou mukou a rychlo orestujeme zprudka na oleji, dame do pekača, potrieme kremzskou horčicou a pikantnym zalesakom, položime platok šunky a nahrubo nastruhany syr, zalejeme vyvarom a pečieme v rure na 200 stupnov 40 minut. Podavame z ryžou alebo zemiakmi.
Poznámka k receptu na Krkovička se zalesákovou peřinkou: Mají ho v Kauflandu. Myslím ten zálesák. Máme ho rádi na chlebu. Todle to musím zkusit..
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička se zalesákovou peřinkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Zuzana Hudakova (Zuzana Hudakova)
- Datum vložení: 29.06.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 silnejšie platky krkovičky 4 a viac stručikov cesnaku sol, čierne mlete korenie, mlety kmin, sojova omačka, hladka muka, pikantny zalesak, kremzska horčica, šunka, syr na struhanie, olej na opečenie. 1 dcl vyvaru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička se zalesákovou peřinkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička se zalesákovou peřinkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička se zalesákovou peřinkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|