|
Recept na Krkovička se staročeským zelím
Recept na Krkovička se staročeským zelím je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička se staročeským zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Malá hlávka bílého zelí, slanina, cibule, pepř, sůl, drcený kmín, lžíce octa, lžíce cukru, lžíce hladké mouky na zahuštění Maso- krkovička, cibule, sůl, pepř, česnek, popřípadě grilovací koření, nebo jakékoliv kdo má na vepřovém rád..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička se staročeským zelím
Recept na Krkovička se staročeským zelím: Nakrájíme si slaninu na kostičky, uškvaříme, přidáme nadrobno nakrájenou cubuli a pokrájené zelí. Zelí osolíme, opepříme, okmínujeme, promícháme s cibulí a špekem a zalijeme malým množstvím vody(asi 1 dcl) a dusíme asi půl hodiny. Hlídáme, aby se nám voda úplně nevypařila, ale moc jí nepřiléváme. Když máme zelí měkké, zaprášíme asi jednou lžící hladké mouky a provaříme, dochutíme octem a cukrem, jak jsme zvyklí, někdo má raději sladší, někdo kyselejší. Maso si klasicky upečeme, jak jistě každý zvládne a podáváme se zelím a knedlíkem
Poznámka k receptu na Krkovička se staročeským zelím: Recept především na zelí, mám od kamaráda. U nás tady na Karvinsku je velice oblíbené.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička se staročeským zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 01.04.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Malá hlávka bílého zelí, slanina, cibule, pepř, sůl, drcený kmín, lžíce octa, lžíce cukru, lžíce hladké mouky na zahuštění Maso- krkovička, cibule, sůl, pepř, česnek, popřípadě grilovací koření, nebo jakékoliv kdo má na vepřovém rád.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička se staročeským zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička se staročeským zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička se staročeským zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|