|
Recept na Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem
Recept na Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky krkovičky 4 hrsti mraženého hrášku 250 ml smetany cca 200 ml horkého vývaru nebo vody 4 lžičky ostré hořčice 2 lžíce másla 1 lžíce oleje 3 rovné lžíce hladké mouky pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem
Recept na Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem: Plátky krkovičky po okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Ve vyšší pánvi rozpálíme máslo s olejem a maso z obou stran dozlatova opečeme. Vyjmeme stranou a výpek zasypeme moukou. Prosmahneme, promícháme, přidáme hořčici a zalijeme horkým vývarem. Prošleháme, vrátíme maso a na minimální teplotě prováříme. Po patnácti minutách přilijeme smetanu a vaříme ještě asi 10 minut. Pět minut před koncem přidáme mražený hrášek. Pokrm je hotový, když je hrášek po ochutnání akorát hotový, pevný a uvnitř měkký. Podáváme s vařenými brambory.
Poznámka k receptu na Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem: Páči sa mi tvoj receptík - robievam obmenu, ale osolené a okorenené mäso najprv obalím v múke, jedno po druhom osmažím na oleji, potom podlejem vriacou vodou, ku koncu pridávam raz hrášok, raz lusky...niekedy s horčicou, niekedy bez...omáčka je hustá tak akurát. Máš pekné foto.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 27.03.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky krkovičky 4 hrsti mraženého hrášku 250 ml smetany cca 200 ml horkého vývaru nebo vody 4 lžičky ostré hořčice 2 lžíce másla 1 lžíce oleje 3 rovné lžíce hladké mouky pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|