Recept na Krkovička po staročesku
Recept na Krkovička po staročesku je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička po staročesku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2kg krkovičky - plátky bez kosti 1 lžička mletého zázvoru 1 lžička kmínu sůl 2 větší cibule olej instatní jíška nebo hladká mouka na zahuštění.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička po staročesku
Recept na Krkovička po staročesku: Krkovičku nakrájíme na kostky velikosti sousta. Na oleji opečeme cibule nakrájenou na drobno, přidáme maso, sůl, zázvor a kmín a zprudka orestujeme. Poté přikryjeme a dusíme cca 45 minut ve vlastní šťávě. Několikrát necháme vydusit, až se cibulka začne přichytávat, poté podlijeme horkou vodou. Když je maso měkké, zahustíme šťávu podle potřeby instatntní jíškou (příp. hladkou moukou)
Poznámka k receptu na Krkovička po staročesku: Podáváme s houskovým knedlíkem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička po staročesku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 09.11.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1/2kg krkovičky - plátky bez kosti 1 lžička mletého zázvoru 1 lžička kmínu sůl 2 větší cibule olej instatní jíška nebo hladká mouka na zahuštění
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička po staročesku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička po staročesku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička po staročesku
|
|