|
Recept na Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Recept na Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g krkovičky, 1 velká cibule(nebo 2 menší), 1 celá lahůdková cibulka, 2-3 hrsti hříbků, 100 ml 31% smetany, 1 lžička celého kmínu, 1 lžíce mleté papriky, 1/2 masoxu-nemusí být, trochu pepře, 1-2 lžíce hladké mouky, olej, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Recept na Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou: Krkovičku nakrájíme na soustové kusy, hříbky na plátky a musí být menší, lahůdkovou cibulku na kolečka, cibuli nadrobno. Do papiňáku si dáme olej, na kterém osmažíme cibuli, pak přidáme maso, necháme ho osmažit, přidáme kmín, papriku, pepř,hříbky, zalijeme vodou, aby bylo maso ponořeno. Ještě osolíme, dáme masox a celou nakrájenou lahůdkovou cibulku, papiňák zavřeme a dusíme na nejmenší teplotu 20-30 minut. Zatím si ve smetaně rozmícháme mouku, kterou po ukončeném dušení vmícháme do šťávy a tím jí zahustíme. Šťávu si upravíme podle toho, kolik jí chceme a k tomu také přizpůsobíme zahuštění moukou, dosolíme, necháme převařit a můžeme stolovat.
Poznámka k receptu na Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou: Tak to dělávám léta, tudíž neznám autora, ale tak nám nejvíc maso+houby chutná. Maso můžeme použít jiné a houby mohou být také jako směs. Podávala jsem s knedlíkama, ale jde k tomu i rýže, těstoviny, brambory.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 03.10.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 600 g krkovičky, 1 velká cibule(nebo 2 menší), 1 celá lahůdková cibulka, 2-3 hrsti hříbků, 100 ml 31% smetany, 1 lžička celého kmínu, 1 lžíce mleté papriky, 1/2 masoxu-nemusí být, trochu pepře, 1-2 lžíce hladké mouky, olej, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|