|
Recept na Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí
Recept na Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 plátky vepřové krkovice silné 1,5cm 3 lžíce koření“Svařák“/Rojíkovo koření špetka soli 150 ml vody dále budeme potřebovat 1 cm silný plátek másla 1 lžíce tmavého třtinového cukru 3 velké cibule nakrájené na tenké půlměsíčky 3 lžíce vody 2 lžíce limetkové šťávy 2 lžíce sladké sojové omáčky sůl,mletý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí
Recept na Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí: Do kastrůlku se 150ml vody dáme špetku soli, svařákové koření a slabým varem necháme 8minut povařit. Poté vychladíme a do nálevu naložíme alespoň na 2hodiny plátky krkovice. Naložené plátky z nálevu vytáhneme a dáme na dobře rozehřátou grilovací pánev. Na slabém plameni grilujeme z každé strany 8minut. Mezitím na rozehřátý plátek másla dáme orestovat cukr. Přibližně po 2minutách přidáme zesklovatět nakrájené cibule. Osolíme, opepříme a podlité vodou a limetkovou šťávou dusíme pod poklicí 8minut. Poté přidáme sojovou omáčku, promícháme a prudkým varem necháme odpařit všechnu tekutinu. Podáváme společně s grilovanou krkovicí, kterou podle chuti můžeme na talíři přisolit.
Poznámka k receptu na Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí: Odkaz na koření http://www.rojikovokoreni.cz/koreni-svarak/t1397
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 21.01.2015
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2 plátky vepřové krkovice silné 1,5cm 3 lžíce koření“Svařák“/Rojíkovo koření špetka soli 150 ml vody dále budeme potřebovat 1 cm silný plátek másla 1 lžíce tmavého třtinového cukru 3 velké cibule nakrájené na tenké půlměsíčky 3 lžíce vody 2 lžíce limetkové šťávy 2 lžíce sladké sojové omáčky sůl,mletý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|