|
Recept na Krkovice pečená v kysaném zelí
Recept na Krkovice pečená v kysaném zelí je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovice pečená v kysaném zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 hrubší plátky krkovice, 500g kysaného zelí (já měla německé z Penny a bylo hodně tmavé a kyselé, lepší je Otické), 3 mrkve, 1 větší cibule, 1 KL cukru, sůl, pepř, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovice pečená v kysaném zelí
Recept na Krkovice pečená v kysaném zelí: Maso dobře naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji orestujeme z obou stran. Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle, zelí překrájíme (popř.propláchneme), přidáme nakrájenou cibuli, sůl, pepř, cukr, 3 PL oleje a dobře všechno promícháme. Do zapékací mísy vlijeme výpek z masa z pánvičky, vrstvu zelí, na to krkovici a přikryjeme opět vrstvou zelí. Pečeme na 160°C asi 70-80 min. Podáváme s bramborem.
Poznámka k receptu na Krkovice pečená v kysaném zelí: S tou kombinací mrkve a zelí to vypadá zajímavě
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovice pečená v kysaném zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jabl.ko (Jana)
- Datum vložení: 26.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 hrubší plátky krkovice, 500g kysaného zelí (já měla německé z Penny a bylo hodně tmavé a kyselé, lepší je Otické), 3 mrkve, 1 větší cibule, 1 KL cukru, sůl, pepř, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovice pečená v kysaném zelí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovice pečená v kysaném zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovice pečená v kysaném zelí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|