|
Recept na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška
Recept na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Naporcovaný králík 50 g šunky 100 g žampionů nakrájet (nebo konzervu) 1 párek 1 cibule 2 lžíce tuku (olej nebo sádlo) 1 lžíce másla 1 dl smetany ke šlehání kousek bujonové kostky citronová šťáva - podle chuti sůl pepř zelená petrželka 1 lžíce hladké mouky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška
Recept na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška: Porce králíka spařit vřelou vodou, až jsou bílé, nechat okapat. Na tuku osmažit nakrájenou cibulku do zlatova. Přidat k ní králíka, osolit, opepřit, podlít trošku vodou, přidat kousek bujónu. Přikrýt pokličkou a podusit do měkka. Mezitím nakrájet šunku na nudličky, párek na kolečka a žampiony na plátky (nebo konzervu žampionů), vše podusit na másle, zaprášit moukou, osmahnout, zalít smetanou a dusit cca 2 minuty. Směs přidat k měkkému králíkovi, dochutit citrónem přidat nakrájenou zelenou petrželku, provařit. Je možné namísto králíka použít jakékoliv drůbeží maso.
Poznámka k receptu na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška: Nedejte se odradit délkou receptu, jde to rychle a je to i rychle hotové – tak rychle, jak rychle se podusí králík. Ten správný šmak celému receptu dodá citrón a zelená petrželka!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Betyna (Marcela)
- Datum vložení: 18.06.2010
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Naporcovaný králík 50 g šunky 100 g žampionů nakrájet (nebo konzervu) 1 párek 1 cibule 2 lžíce tuku (olej nebo sádlo) 1 lžíce másla 1 dl smetany ke šlehání kousek bujonové kostky citronová šťáva - podle chuti sůl pepř zelená petrželka 1 lžíce hladké mouky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík podle uzenáře – podle knihy králík na 250 způsobů od pavla biška,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|