|
Recept na Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám
Recept na Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám je zařazen v kategorii domácí pekárna.
K přípravě Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
125 ml podmáslí, 250 g hl. mouky, 125 g sádla, 1/4 prášku do pečiva, sůl, sádlo na potírání, kmín.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám
Recept na Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám: Suroviny dáme do pekárny, zapneme program DORT a necháme vymíchat těsto. Hotové těsto přendáme na vál a rozválíme na 1/2 cm. Potřeme sádlem, 3x přeložíme přes sebe a vyválíme placku silnou 2 cm. Přendáme na plech s peč. papírem, posolíme a pokmínujeme. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C.
Poznámka k receptu na Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám: Zdroj: Jak se dříve žilo a co se jedlo v Hluku aneb Opomíjená jídla a zvyky
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Zdenka1
- Datum vložení: 25.11.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Domácí pekárna
- Suroviny: 125 ml podmáslí, 250 g hl. mouky, 125 g sádla, 1/4 prášku do pečiva, sůl, sádlo na potírání, kmín
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|