|
Recept na Kotlety na pivě, plněné slaninou, bylinkami a syrečkem
Recept na Kotlety na pivě, plněné slaninou, bylinkami a syrečkem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Kotlety na pivě, plněné slaninou, bylinkami a syrečkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 vepřové vykostěné kotlety 150 g plátkové anglické slaniny 1 balíček syrečků nebo romaduru 2 rajčátka bylinky / šalvěj nebo petrželka / sůl, pepř, kmín + hladká mouka + pálivá sypká paprika pepř sůl + 150 - 200 ml piva na podlití.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kotlety na pivě, plněné slaninou, bylinkami a syrečkem
Recept na Kotlety na pivě, plněné slaninou, bylinkami a syrečkem: Vepřové kotlety omyjeme, nakrojíme, rozevřeme a naklepeme. Maso osolíme, opepříme. Syrečky pokrájíme na plátky. Plátky slaniny rozložíme a položíme na ni pokrájené kousky syrečků, kousky rajčátek a bylinky. Slaninu se sýry, rajčátky a bylinkami přehneme a položíme na půlku každé kotlety. Přes naplněnou část kotlety překlopíme druhou polovinu masa a okraje k sobe paličkou sklepneme a dál podle potřeby sepneme párátkem nebo sešijeme tak ,aby syrečky nevytékaly. Naplněné kotlety poprášíme hladkou moukou smíchanou se sypkou pálivou paprikou. Maso zprudka orestujeme z obou stran na rozpáleném oleji na hlubší pánvi. Kotlety přendáme i s výpekem do pekáčku a dál je dopékáme pod horkým grilem nebo pekáčku v troubě dozlatova. Podléváme pivem. Maso je pikantní. Podáváme s bramborem, kaší nebo jen s chlebem a hořčicí.
Poznámka k receptu na Kotlety na pivě, plněné slaninou, bylinkami a syrečkem: Stejným způsobem jsem naplnila i kuřecí stehna. Náplň jsem vložila pod kůži stehen a pekla jsem pod grilem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kotlety na pivě, plněné slaninou, bylinkami a syrečkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 24.07.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 vepřové vykostěné kotlety 150 g plátkové anglické slaniny 1 balíček syrečků nebo romaduru 2 rajčátka bylinky / šalvěj nebo petrželka / sůl, pepř, kmín + hladká mouka + pálivá sypká paprika pepř sůl + 150 - 200 ml piva na podlití
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kotlety na pivě, plněné slaninou, bylinkami a syrečkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kotlety na pivě, plněné slaninou, bylinkami a syrečkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kotlety na pivě, plněné slaninou, bylinkami a syrečkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|