|
Recept na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou
Recept na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g nízkého, libovějšího bůčku,2 cibule, 2 stroužky česneku,1 lžička zázvoru, šalvěje, koriandru a estragonu, 2 lžičky worcesteru, 2 lžíce hladké mouky, olej, pepř, sůl, 1/2 brokolice(může být celá), 2 velké hlívy ustřičné, 1 lžička citronové kůry..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou
Recept na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou: Bůček si nařežeme na plátky, které naklepeme a osolíme z obou stran, pak je zprudka osmažíme z obou stran do zlatava(maso se nám zatáhne), zalijeme vodou jen tak, aby maso bylo utopené, přidáme koření: zázvor,šalvěj,koriandr,estragon,worcester, citronovou kůru a dusíme na mírné teplotě. Na druhou pánev si dáme olej, na něm osmahneme obě cibule na proužky do zlatava a dáme ještě na proužky hlívu, na plátky česnek, osmahneme dohromady a necháme stát. Rozebereme si brokolici na růžičky a dáme je na 5 minut povařit do slané vody, scedíme a necháme okapat. Dušený bůček zatím se nám tekutina vydusí na minimum, tak zahustíme moukou a dolijeme vodou, kolik chceme omáčky, povaříme a hned vložíme uvařené brokolicové růžičky a osmaženou cibuli s hlívou a česnekem, 15 minut ještě produsíme a můžeme dosolit.
Poznámka k receptu na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou: Má improvizace a velmi jedlá chuť-doporučuji!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 06.06.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 600 g nízkého, libovějšího bůčku,2 cibule, 2 stroužky česneku,1 lžička zázvoru, šalvěje, koriandru a estragonu, 2 lžičky worcesteru, 2 lžíce hladké mouky, olej, pepř, sůl, 1/2 brokolice(může být celá), 2 velké hlívy ustřičné, 1 lžička citronové kůry.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|