|
Recept na Konina na černo
Recept na Konina na černo je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Konina na černo budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg konského mäsa, 100 g údenej slaniny, olej, 1 mrkva, 1/2 zeleru, 1 petržlen, 1 cibuľa, 1 lyžica octu, celé čierne korenie, nové korenie, klinčeky ( hřebíčky ), bobkový list, tymián, zázvor, trocha citrónovej kôry, 1 - 2 lyžice hladkej múky, šípkový lekvár ( môže byť aj rábezľový ).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Konina na černo
Recept na Konina na černo: Na oleji rozpustíme nakrájanú slaninu, pridáme narezanú mrkvu, zeler, petržlen a osmažíme. Nakrájame mäso z konského krku a prudko opečieme. Podlejeme vodou a lyžicou octu, pridáme nakrájanú cibuľu, čierne korenie, nové korenie, klinček, bobkový list, tymián, zázvor (i čerstvý), citrónovú kôru. Dusíme do mäkka. Vyberieme mäkké mäso, pridáme múku, šípkový lekvár a povaríme krátko. Potom vložíme mäso (šťavu je dobré precediť alebo rozmixovať). Podávame s knedlíkom.
Poznámka k receptu na Konina na černo: Recept som dostala od Laďky (spagetky) a ďakujem jej zaň. Zároveä jej ďakujem, že mi ho povolila vložiť na web.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Konina na černo, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 02.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 kg konského mäsa, 100 g údenej slaniny, olej, 1 mrkva, 1/2 zeleru, 1 petržlen, 1 cibuľa, 1 lyžica octu, celé čierne korenie, nové korenie, klinčeky ( hřebíčky ), bobkový list, tymián, zázvor, trocha citrónovej kôry, 1 - 2 lyžice hladkej múky, šípkový lekvár ( môže byť aj rábezľový )
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na konina na černo,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Konina na černo - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Konina na černo
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|