|
Recept na Kedlubny plněné Hermelínem
Recept na Kedlubny plněné Hermelínem je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Kedlubny plněné Hermelínem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 středně velké kedlubny, 1 Hermelím, půl cibule, lžička másla, 20g tvrdého sýra, sůl, pepř..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kedlubny plněné Hermelínem
Recept na Kedlubny plněné Hermelínem: Kedlubny oloupeme a uvaříme v osolené vodě cca 12 minut. Pak je vyjmeme a necháme trochu vychladit. Odřežeme vrch kedlubny a vnitřek vydlabeme tak, aby nám vznikla mistička. Na másle osmažíme cibulku, přidáme nasekané středy kedluben a na kostičky nakrájený Hermelín a chvíli dusíme, až se nám Hermelín rozteče. Pak mmůžeme, ale nemusíme přidat 2 vajíčka, necháme srazit a naplníme mystičky kedluben. Dáme je na pečící papír do pekáčku, který jsme mírně potřeli olejem do vyhřáté troby a pečeme 10-12 minut. Po 10 minutách je vyjmeme, posypeme tvrdým, nastrouhaným sýrem a pečeme dalších 10-12 minut Podáváme s vařeným bramborem politým máslem a zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Kedlubny plněné Hermelínem: Zdroj-Varecha uživatelka Klaura, která mi dala souhlas s uveřejněním receptu zde na Topreceptech Recept je mnou mírně upraven
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kedlubny plněné Hermelínem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 14.08.2012
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 2 středně velké kedlubny, 1 Hermelím, půl cibule, lžička másla, 20g tvrdého sýra, sůl, pepř.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kedlubny plněné hermelínem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kedlubny plněné Hermelínem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kedlubny plněné Hermelínem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|