RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Katův šleh a bramboráčky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Katův šleh a bramboráčky, recepty Katův šleh a bramboráčky, Katův, šleh, bramboráčky


Recept na Katův šleh a bramboráčky

Recept na Katův šleh a bramboráčky je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Katův šleh a bramboráčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Na "kaťák" : 500 g vepřové kýty 1 červená cibule svazek naťové cibulky (pouze bílá část) 1 červená paprika 1 feferonka (já nesehnala, dala jsem chilli vločky) 300 g sterilovaného leča 1 kyselá okurka 2 lžíce worcesterské omáčky (Heinz) 4 lžíce kvalitního kečupu sůl pepř 2 stroužky česneku 2 lžíce oleje tuk do pánve Na bramboráčky: 2 velké brambory 3 stroužky česneku 2 vejce 1 lžíce sušené majoránky sůl pepř 4 - 5 lžic strouhanky tuk na smažení.

Katův šleh a bramboráčky
Zvětšit obrázek

Recept na Katův šleh a bramboráčky

Recept na Katův šleh a bramboráčky:
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme worcesterskou omáčkou, přidáme olej. Nemáme-li čerstvou feferonku, přidáme sušené chilli papričky (množství dle chuti). Lečo vyklopíme do sítka a necháme odkapat.. Oloupanou cibuli nakrájíme na céčka. Papriku zbavíme jadřinců a nakrájíme na proužky. Feferonku zbavíme jader a žeber a nakrájíme nadrobno. Okurku nakrájíme na kostičky a přidáme k leču. V pánvi (ideálně ve woku) si rozpálíme tuk (sádlo nebo olej) , přidáme naložené masové nudličky a zprudka restujeme cca 5 minut. Přidáme cibuli, feferonku, na plátky nakrájený česnek a papriku a znovu 5 minut restujeme a mícháme. Poté přidáme lečo, kečup a krátce prohřejeme. Dochutíme event. solí. Jednu bramboru nastrouháme nahrubo, druho najemno. Přidáme všechny ingredience a promícháme. Na rozpáleném tuku (sádlo, olej) smažíme z obou stran dozlatova.

Poznámka k receptu na Katův šleh a bramboráčky:
Vím, že podobných receptů je tu víc, úplně stejný jsem nenašla, proto si dovolím tento přidat. Kdyby to vadilo, klidně smažu :-) https://www.facebook.com/varenistomem

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Katův šleh a bramboráčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: rebeka (Naďa)
  • Datum vložení: 02.01.2015
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Na "kaťák" : 500 g vepřové kýty 1 červená cibule svazek naťové cibulky (pouze bílá část) 1 červená paprika 1 feferonka (já nesehnala, dala jsem chilli vločky) 300 g sterilovaného leča 1 kyselá okurka 2 lžíce worcesterské omáčky (Heinz) 4 lžíce kvalitního kečupu sůl pepř 2 stroužky česneku 2 lžíce oleje tuk do pánve Na bramboráčky: 2 velké brambory 3 stroužky česneku 2 vejce 1 lžíce sušené majoránky sůl pepř 4 - 5 lžic strouhanky tuk na smažení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na katův šleh a bramboráčky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Katův šleh a bramboráčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Katův šleh a bramboráčky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist