|
Recept na Kapustové kuře "Remčula"
Recept na Kapustové kuře "Remčula" je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kapustové kuře "Remčula" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Jedno kuřecí stehno, asi čtvrt kapusty, půl menší cibule, lžička olivového oleje, 5 stroužků česneku, sůl, pepř, kmín, lžička sladké mleté papriky..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kapustové kuře "Remčula"
Recept na Kapustové kuře "Remčula": Na oleji si necháme zesklovatět cibulku, přidáme nakrájenou kapustu a česnek nakrájený na plátky. Osolíme, okmínujeme, opepříme a chvíli restujeme. Pak podlijeme troškou vody a vložíme stehno zbavené kůže, osolené a potřené červenou paprikou. Pro rychlejší přípravu použijeme tlakový hrnec. Vaříme asi 15 minut. Podáváme s bramborem.
Poznámka k receptu na Kapustové kuře "Remčula": Původně jsem chtěla dělat http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c..., bohužel, nikde neměli cuketu. Tak jsem se dívala, co mám a našla kus kapusty a říkala jsem si, že když je dobré hovězí v kapustě, proč ne kuře? bylo to moc dobré, akorát brambory byly snad krmné, nebo co, že se rozvařily, tak jsem je pomačkala. Kdo chce, může si kapustu zahustit trochou hladké mouky, mi to stačilo tak.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kapustové kuře "Remčula", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 24.06.2010
- Počet porcí: 1 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Jedno kuřecí stehno, asi čtvrt kapusty, půl menší cibule, lžička olivového oleje, 5 stroužků česneku, sůl, pepř, kmín, lžička sladké mleté papriky.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kapustové kuře "remčula",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kapustové kuře "Remčula" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kapustové kuře "Remčula"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|