|
Recept na Kapr na oreganu se zeleninkou
Recept na Kapr na oreganu se zeleninkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Kapr na oreganu se zeleninkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kapr 4 porce, sůl,drcený kmín, citron.šťáva, mouka hladká, oregano 2 lžíce čerstvého nebo lžička sušeného, česnek 3stroužky, mrkev, kořenová petržel, cibule červená a klasická, paprika červená a žlutá, cuketa, naťová cibulka, voda..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kapr na oreganu se zeleninkou
Recept na Kapr na oreganu se zeleninkou: Kapra nakrájíme na porce,po stranách párkrát nařízneme,osolíme,posypeme mletým kmínem,pokapeme citr.šťávou,vetřeme prolisovaný stroužek česneku a trochu najemno nakrájeného oregana a necháme chvíli odležet.Mezitím si nakrájíme zeleninu na větší kostky,česnek na plátky,cibuli na osminky,mrkev a petržel na jemné plátky. Na pánvi si rozehřejeme máslo,vložíme porce kapra a ze všech stran opečeme. Z vrchní strany jemně posypeme moukou(neobracíme),podlijeme vodou a necháme pár minut dusit pod pokličkou.Pak pokličku odklopíme,šťávu necháme vydusit.Kapra otočíme ,orestujeme moučnou stranu,znovu mírně podlijeme a necháme zavařit.Pak porce vyjmeme,do výpeku vhodíme nakrájenou zeleninu,orestujeme,osolíme, podlijeme,vložíme zbytek oregana,necháme přejít do varu,dle potřeby dosolíme(zelenina nesmí změknout,musí zůstat křupavá) a poklademe na porce kapra.Podáváme s vařeným bramborem.
Poznámka k receptu na Kapr na oreganu se zeleninkou: Eli, Jani, já nemůžu zas až tak moc radit, ale větší rozměr se mi poprvé podařil opravdu omylem při upravě - oříznutí fotek ve PhotoFiltre. Je tam spousta možností na úpravu fotek, já tam používám jen pár věcí, radila jsem se kdysi na jiném webu jak na to. Dám odkaz a prozkoumejtehttp://www.janiko.cz/programy.html
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kapr na oreganu se zeleninkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mirca75
- Datum vložení: 05.08.2009
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Kapr 4 porce, sůl,drcený kmín, citron.šťáva, mouka hladká, oregano 2 lžíce čerstvého nebo lžička sušeného, česnek 3stroužky, mrkev, kořenová petržel, cibule červená a klasická, paprika červená a žlutá, cuketa, naťová cibulka, voda.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kapr na oreganu se zeleninkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kapr na oreganu se zeleninkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kapr na oreganu se zeleninkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|