|
Recept na Kantonské nudle / wok
Recept na Kantonské nudle / wok je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Kantonské nudle / wok budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Ploché nudle, olej, hlávkové zelí, vývar, konzervovaný bambus (možno nahradit tenkými plátky kedlubny či celeru), kuřecí maso, šunka, černé houby, sůl, glutasol, petrželka, bílý pepř, solamyl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kantonské nudle / wok
Recept na Kantonské nudle / wok: Uvařené ploché nudle propláchneme, necháme okapat. Pak je opečeme v pánvi na oleji, vyjmeme a udržujeme v teple. Do oleje vložíme na kostičky nakrájené hlávkové zelí, promícháme, zalijeme vývarem. Přidáme bambus, nudličky vařeného kuřecího masa, šunky a máčené černé houby. Ochutíme solí, glutasolem, bílým pepřem, zahustíme máčeným solamylem, podusíme. Směsí přelijeme nudle, ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Poznámka k receptu na Kantonské nudle / wok: Nebylo to špatné, jen jsem místo glutasolu dala do pokrmu ústřicovou omáčku
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kantonské nudle / wok, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 16.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: Ploché nudle, olej, hlávkové zelí, vývar, konzervovaný bambus (možno nahradit tenkými plátky kedlubny či celeru), kuřecí maso, šunka, černé houby, sůl, glutasol, petrželka, bílý pepř, solamyl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kantonské nudle / wok,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kantonské nudle / wok - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kantonské nudle / wok
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|