Recept na Kančí žebírka na medu a rozmarýnu
Recept na Kančí žebírka na medu a rozmarýnu je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Kančí žebírka na medu a rozmarýnu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2,5 kg kančích žebírek Na marinádu: 125 g. rozpuštěného másla 4 lžíce medu 4 lříce olivového oleje nasekaný rozmarýn koření na divočinu 5 stroužků česneku sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kančí žebírka na medu a rozmarýnu
Recept na Kančí žebírka na medu a rozmarýnu: - Všechny suroviny na marinádu smícháme. Naporcovaná žebírka necháme v marinádě přes noc "uležet". Pečeme v troubě na 190 stupňů, občas podle potřeby podlijeme. Pekla jsem 2 hodiny, ale jak je vidět na fotce, stačilo by asi i méně :)
Poznámka k receptu na Kančí žebírka na medu a rozmarýnu: Divočinu jsem dělala poprvé a moc jsme si pochutnali. Maso na mě působilo dost tmavě až spáleně, ale nebylo...naopak, bylo krásně křehké a šťavnaté :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí žebírka na medu a rozmarýnu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lidunka (Lída)
- Datum vložení: 03.07.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 2,5 kg kančích žebírek Na marinádu: 125 g. rozpuštěného másla 4 lžíce medu 4 lříce olivového oleje nasekaný rozmarýn koření na divočinu 5 stroužků česneku sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí žebírka na medu a rozmarýnu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí žebírka na medu a rozmarýnu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí žebírka na medu a rozmarýnu
|
|