|
Recept na Kančí roláda
Recept na Kančí roláda je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Kančí roláda budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hezké maso z divočáka (např. z kýty), olej, sůl, pepř, hořčice, plátky anglické slaniny, cibule, kousek špeku, petrželová nať nebo pažitka, houby, kousek papriky, asi 2-3 vejce.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kančí roláda
Recept na Kančí roláda: Z masa uděláme plát, který potřený olejem uložíme alespoň na 24h do lednice (zkřehne). V den přípravy maso od oleje otřeme, naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme hořčicí. Poklademe plátky anglické a na ni dáme vaječnou omeletu - osmažíme krájenou cibulku se špekem, přidáme trochu papriky pro barvu, houby (měla jsem svoje dušené, zavařené) a zalijeme rozšlehanými vejci. Posypeme sekanou natí a zakryjeme pokličkou, aby omeleta dříve ztuhla. Takto připravené maso opatrně, ale pevně svineme a zpevníme buď spíchnutím kovových jehel nebo svázáním provázkem, vhodným na pečení. Roládu dáme do vymazané zapékací mísy, poklademe kousky špeku, podlijeme trochou vody, zakryjeme a dáme péct na 200°C. Asi po hodině odkryjeme, kolem rolády uložíme čtvrtky cibule a dopečeme do červena.
Poznámka k receptu na Kančí roláda: Maso jemňounké a voňavé, barevné pro očko....
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí roláda, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cathleen
- Datum vložení: 18.08.2010
- Počet porcí: 10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Hezké maso z divočáka (např. z kýty), olej, sůl, pepř, hořčice, plátky anglické slaniny, cibule, kousek špeku, petrželová nať nebo pažitka, houby, kousek papriky, asi 2-3 vejce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí roláda,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí roláda - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí roláda
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|