|
Recept na Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou
Recept na Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 tácek kachních jater(400 g), 1 cibule, sůl, pepř, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička worchesteru, 1 lžička mleté papriky(kdo chce ostřejší, dá pálivou), 3 žloutky, 1 lžička Solamylu s vodou, 2 lžíce kečupu(kdo chce ostřejší, dá ostrý), pár lžic oleje..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou
Recept na Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou: Nejprve si uděláme marinádu a v misce smícháme-sůl, pepř, kečup, žloutky, sójovou omáčku, worchester, papriku a 1 dcl vody, promícháme a necháme odpočívat. Játra si nakrájíme na kusy, cibuli na půlměsíčky a dáme jí smažit na pánev s olejem. Když je cibule orestovaná, přidáme játra, ty taky orestujeme a pak zalijeme připravenou marinádou, mícháme a do té misky si dáme Solamyl a vodu, rozmícháme a zalijeme k játrům. Necháme provařit, eventuelně dosolíme.
Poznámka k receptu na Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou: Recept jsem vytáhla z mé poznámkové kuchařky a myslím, že jsem to našla na některých stránkách, tak jsem si to opsala, ale je to déle, tak už nevím kde. Nic to nebrání tomu, že je to dobrá mana, kterou už dělám po několikáté!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 26.02.2011
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1 tácek kachních jater(400 g), 1 cibule, sůl, pepř, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička worchesteru, 1 lžička mleté papriky(kdo chce ostřejší, dá pálivou), 3 žloutky, 1 lžička Solamylu s vodou, 2 lžíce kečupu(kdo chce ostřejší, dá ostrý), pár lžic oleje.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kachní játra přelitá žloutkovou marinádou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|