|
Recept na Kachna po šumavsku
Recept na Kachna po šumavsku je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kachna po šumavsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kachní stehna, 100g šunky, 100g žampionů, 50g cibulek v octovém nálevu, 1 dcl bílého vína, kmín, sůl, mletý pepř, petželová nať..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kachna po šumavsku
Recept na Kachna po šumavsku: Kachní stehna osolíme, okmínujeme, podlijeme a pečeme dočervena. Upečená stehna vyjmeme z pekáče, ze šťávy sebereme trochu kachního sádla, na němž osmažíme nakrájené cibulky a žampiony. Osolíme, opepříme, zalijeme bílým vínem. Nakonec přidáme petrželovou nať, na nudličky nakrájenou šunku a podle potřeby trochu šťávy z kachních stehen. Porce stehen touto směsí obložíme. Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem.
Poznámka k receptu na Kachna po šumavsku: Zdroj-Recepty od DONY. Samozřejmě tak můžeme připravit i celou kachnu, ingredience si podle toho zvýšíme na gramáži. Je to fakt skvělé. Směs jakoby nahradí zelí. Podle vlastní chuti můžeme ještě dochutit třtinovým cukrem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kachna po šumavsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 28.01.2014
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 2 kachní stehna, 100g šunky, 100g žampionů, 50g cibulek v octovém nálevu, 1 dcl bílého vína, kmín, sůl, mletý pepř, petželová nať.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kachna po šumavsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kachna po šumavsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kachna po šumavsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|