|
Recept na Jemná sekaná z domácí pekárny
Recept na Jemná sekaná z domácí pekárny je zařazen v kategorii domácí pekárna.
K přípravě Jemná sekaná z domácí pekárny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g mletého masa /já měla plecko/, 1 malá cibule a 1 střední cibule, 4 stroužky česneku, pepř, 2 rohlíky, mléko, sůl, 2 vejce, kmín, majoránka, plnotučná hořčice, kečup, olej nebo sádlo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jemná sekaná z domácí pekárny
Recept na Jemná sekaná z domácí pekárny: Do pekárny dáme maso, vajíčka, sůl, kmín, pepř, majoránku, česnek namačkaný, lžíci plnotučné hořčice, lžíci kečupu, 2 rohlíky namočené v mléce a vymačkané a malou cibuli pokrájenou nadrobno. Na pánev si dáme olej a na něm osmažíme větší cibuli nakrájenou nadrobno do hněda. To dáme i s olejem také do pekárny. Zapneme program "nudlové těsto" nebo jiný a mícháme 20 minut. Potom vyjmeme háky, nastavíme program "pečení" a pečeme 1,5 hod. do zlatova.
Poznámka k receptu na Jemná sekaná z domácí pekárny: Sekaná má trošku jinou chuť, než ta klasická. Hnětením je velmi jemná.A protože nemá kam "utýct" šťáva, tak je velmi šťavnatá. Dcera i manžel ji zbožňují:-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jemná sekaná z domácí pekárny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
- Datum vložení: 19.01.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Domácí pekárna
- Suroviny: 600 g mletého masa /já měla plecko/, 1 malá cibule a 1 střední cibule, 4 stroužky česneku, pepř, 2 rohlíky, mléko, sůl, 2 vejce, kmín, majoránka, plnotučná hořčice, kečup, olej nebo sádlo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jemná sekaná z domácí pekárny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jemná sekaná z domácí pekárny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jemná sekaná z domácí pekárny
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|