|
Recept na Jehněčí podle Jamie Olivera
Recept na Jehněčí podle Jamie Olivera je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Jehněčí podle Jamie Olivera budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Jehněčí kotletky nebo řízky, olivový olej, 2-4 stroužky česneku, 2 lžičky dijonské horčice, 2 lžičky bílého vinného octa, sušený nebo čerstvý tymián, cherry rajčata, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jehněčí podle Jamie Olivera
Recept na Jehněčí podle Jamie Olivera: Jehněčí kotletky nebo řízky osolíme a zprudka osmahneme z obou stran na olivovém oleji aby se maso zatáhlo. Mezitím v zapékací misce smícháme trochu olivového oleje, dijonskou horčici, vinný ocet a tymián. Poté maso vyndáme z pánve a vložíme jej do připravené směsi. Maso marinádou promasírujeme, obložíme cherry rajčátky a vložíme na nejvrchnější mřížku do trouby vyhřáté na 180 stupňů. Pečeme asi 15 minut, poté na 10 minut zapneme gril. Podávala jsem s bramborovýma plackama.
Poznámka k receptu na Jehněčí podle Jamie Olivera: Recept jsem okoukala z pořadu 30 Minutes Meal s Jamie Oliverem. V originále jsou použity kotletky, ja jsem sehnala pouze řízky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jehněčí podle Jamie Olivera, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lucasinka (Lucie Kubikova)
- Datum vložení: 14.10.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Jehněčí kotletky nebo řízky, olivový olej, 2-4 stroužky česneku, 2 lžičky dijonské horčice, 2 lžičky bílého vinného octa, sušený nebo čerstvý tymián, cherry rajčata, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jehněčí podle jamie olivera,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jehněčí podle Jamie Olivera - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jehněčí podle Jamie Olivera
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|