Recept na Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)
Recept na Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso) je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g vepřové plece bez kosti 1 cibule 1 masox 1 velká lžíce gulášového koření 2 lžičky podravky sůl a pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)
Recept na Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso): Nejdříve si osmažíme cibulku. Až cibulka dostane zlatou barvu, přidáme vepřové maso nakrájené na menší kostky a opečeme na cibulce. Poté zalijeme maso vodou a necháme dusit. Po chvíli přidáme masox, 1 lžíci gulášového koření a 2 lžíčky podravky. Zamícháme a dusíme dokud maso krásně nezměkne. Dochutíme solí a pepřem a poté zahustíme dle uvážení. Podáváme s knedlíkem :). Dobrou chuť.
Poznámka k receptu na Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso): Andrea: pokud máme dobré maso, je škoda ho kazit Masoxem.Máš svatou pravdu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: anette001
- Datum vložení: 08.02.2012
- Počet porcí: 4 - 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500g vepřové plece bez kosti 1 cibule 1 masox 1 velká lžíce gulášového koření 2 lžičky podravky sůl a pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)
|
|