Recept na Japonské nudle "Okamura"
Recept na Japonské nudle "Okamura" je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Japonské nudle "Okamura" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
čínské nudle maso na tenké plátky - zvolte si maso dle svého přání ( já dnes měla vepřové ) řepkový olej žampiony na plátky červená cibule na tenká půlkolečka Zálivka: 6 lžic vína Saké 6 lžic švestkového Japonského vína 1 lžíce sezamového oleje 6 lžic sojové omáčky Kikoman 3 lžíce sojové omáčky Ketjap 1 lžíce medu 3 stroužky nastrouhaného česneku 2cm nastrouhaného zázvoru Zeleninová směs ( vše na tenké nudličky ): půl špičatého zelí půl čínského zelí 3 mrkve 15 listů mangoldu 3 hrstě bambusových výhonků 3 jarní cibulky s natí Na dochucení ústřicová omáčka a omáčna Honsin..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Japonské nudle "Okamura"
Recept na Japonské nudle "Okamura": Na řepkovém oleji si zprudka osmahneme maso a restujeme, poté dusíme do poloměkka. Poté vlijeme zálivku smíchanou ze všech ingrediencí a pomalu v pánvi dusíme, dokud směs v mase nezredukuje a maso nezměkne. Maso je tmavě hnědé, když zálivka zredukuje, vypadá to, jakobychom použili škrob. Poté přidáme žampiony a červencou cibulku, podusíme. Až nakonec vložíme zeleninovou směs, sundáme z plotny a necháme již jen prohřát. Zeleniná musí být křupavá. Nudle si uvaříme dle návodu a už jen smícháme se směsí, dochutíme ústřicovou omáčkou a omáčkou Honsin. Dobrou chuť !
Poznámka k receptu na Japonské nudle "Okamura": Všechny použité omáčky a ingredience kupuji v e-shopech s japonskými potravinami. Recept jsem si tak nějak dala do kupy dle vícero receptů nalezených právě v sekci recepty v e-shopech s japonskými potravinami.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Japonské nudle "Okamura", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: holka ze severu
- Datum vložení: 11.08.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: čínské nudle maso na tenké plátky - zvolte si maso dle svého přání ( já dnes měla vepřové ) řepkový olej žampiony na plátky červená cibule na tenká půlkolečka Zálivka: 6 lžic vína Saké 6 lžic švestkového Japonského vína 1 lžíce sezamového oleje 6 lžic sojové omáčky Kikoman 3 lžíce sojové omáčky Ketjap 1 lžíce medu 3 stroužky nastrouhaného česneku 2cm nastrouhaného zázvoru Zeleninová směs ( vše na tenké nudličky ): půl špičatého zelí půl čínského zelí 3 mrkve 15 listů mangoldu 3 hrstě bambusových výhonků 3 jarní cibulky s natí Na dochucení ústřicová omáčka a omáčna Honsin.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na japonské nudle "okamura",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Japonské nudle "Okamura" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Japonské nudle "Okamura"
|
|