|
Recept na Jablečná polévka s kari podle Marthy Stewart
Recept na Jablečná polévka s kari podle Marthy Stewart je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Jablečná polévka s kari podle Marthy Stewart budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 lžíce másla 2 menší nasekané cibule, nejlépe šalotky 2 lžičky čerstvě strouhaného zázvoru (pokud nemáte, můžete dát sušený) 1 lžička kari koření 2 kyselejší jablka, oloupaná, zbavená jadřinců a nasekaná na kostky 1 menší brambora, oloupaná a nakrájená na kostky sůl a čerstvě mletý pepř 1 litr kuřecího vývaru (můžete si pomoci drůbežím bujonem Natural) 125 ml smetany ke šlehání 1 lžíce zakysané smetany na ozdobu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jablečná polévka s kari podle Marthy Stewart
Recept na Jablečná polévka s kari podle Marthy Stewart: Rozpusťte máslo v hrnci na mírném ohni, přidejte šalotku a opékejte, aby zesklovatěla. Přidejte zázvor, kari a minutu míchejte. Pak přidejte kostičky jablek a brambor, sůl a kuřecí vývar, vařte mírným varem, dokud brambory nejsou měkké. Sejměte z plotýnky a nechte trochu vychladnout. Směs rozmixujte dohladka ponorným mixerem, vmíchejte smetanu a ochuťte podle potřeby solí a pepřem. Pak prohřejte, ale nevařte. Polévku rozdělte do misek a ozdobte zakysanou smetanou. Můžete podávat teplou i za studena.
Poznámka k receptu na Jablečná polévka s kari podle Marthy Stewart: Martha Stewart je známá americká kuchařka, starší půvabná dáma, jejíž knihy u nás zatím bohužel nevyšly, na její recepty se můžete podívat na http://www.marthastewart.com/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jablečná polévka s kari podle Marthy Stewart, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hosta
- Datum vložení: 29.01.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1 lžíce másla 2 menší nasekané cibule, nejlépe šalotky 2 lžičky čerstvě strouhaného zázvoru (pokud nemáte, můžete dát sušený) 1 lžička kari koření 2 kyselejší jablka, oloupaná, zbavená jadřinců a nasekaná na kostky 1 menší brambora, oloupaná a nakrájená na kostky sůl a čerstvě mletý pepř 1 litr kuřecího vývaru (můžete si pomoci drůbežím bujonem Natural) 125 ml smetany ke šlehání 1 lžíce zakysané smetany na ozdobu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jablečná polévka s kari podle marthy stewart,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jablečná polévka s kari podle Marthy Stewart - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jablečná polévka s kari podle Marthy Stewart
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|