|
Recept na Italský dýňový bochník
Recept na Italský dýňový bochník je zařazen v kategorii moučníky - ostatní.
K přípravě Italský dýňový bochník budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g oranžovej dyne, 2 hrnčeky polohrubej múky, ½ prášku do pečiva, 1 lyžička mletej škorice, ½ lyžičky mletého kardamónu, ½ lyžičky mletých klinčekov, štipka soli, 1 hrnček kryštálového cukru, 3 vajcia, ¼ hrnčeka oleja, 1 hrsť hrozienok.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Italský dýňový bochník
Recept na Italský dýňový bochník: Ošúpanú dyňu uložíme na olejom vymastený plech a pečieme v rúre do mäkka. Potom ju rozmixujeme a necháme vychladnúť. Vajcia vyšľaháme s cukrom. Pridáme múku s práškom do pečiva, škoricu, klinčeky soľ, kardamón a olej. Dobre premiešame. Nakoniec vmiešame vychladnutú rozmixovanú dyňu a hrozienka. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a pri strednej teplote upečieme. Posypeme práškovým cukrom.
Poznámka k receptu na Italský dýňový bochník: Recept je z knihy Encyklopédia múčnikov.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Italský dýňový bochník, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 12.11.2011
- Počet porcí: 6 - 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Ostatní
- Suroviny: 600 g oranžovej dyne, 2 hrnčeky polohrubej múky, ½ prášku do pečiva, 1 lyžička mletej škorice, ½ lyžičky mletého kardamónu, ½ lyžičky mletých klinčekov, štipka soli, 1 hrnček kryštálového cukru, 3 vajcia, ¼ hrnčeka oleja, 1 hrsť hrozienok
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na italský dýňový bochník,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Italský dýňový bochník - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Italský dýňový bochník
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|