RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Italská polévka minestrone

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Italská polévka minestrone, recepty Italská polévka minestrone, Italská, polévka, minestrone


Recept na Italská polévka minestrone

Recept na Italská polévka minestrone je zařazen v kategorii dietní recepty - redukční. K přípravě Italská polévka minestrone budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg rajčat 1 středně velká mrkev zelený hrášek (80g) středně velká cuketa bílé fazole v mírně slaném nálevu (Bonduelle, 200g) 100 g těstovin – mušličky Conchigliette sýr Parmezán na posypání (2,5 t.v.s.) středně velká cibule, 2 stroužky česneku bazalka, oregano, bobkový list, sůl, pepř lžička oleje (slunečnicový, řepkový, olivový pro tepelnou přípravu).

Italská polévka minestrone
Zvětšit obrázek

Recept na Italská polévka minestrone

Recept na Italská polévka minestrone:
1. Nakrájíme cibuli a na trošce oleje ji osmahneme spolu s česnekem. Přidáme fazole a nakrájenou mrkev. Promícháme a zalijeme 1,5 l – 2 l vody (záleží, jak chceme mít polévku hustou). Necháme 10-15 minut povařit. 2. Přidáme oloupaná a podrcená rajčata. 10 minut povaříme, přidáme na kousky nakrájenou cuketu a dalších 10 minut vaříme. 3. Do polévky nasypeme těstoviny a za občasného míchání vaříme 20-30 minut. Až budou těstoviny al dente, přidáme hrášek, promícháme a polévku dochutíme oregánem, bazalkou a bobkovým listem, dle chuti osolíme a opepříme barevným pepřem. 4. Nakonec polévku posypeme nastrouhaným sýrem parmezán. Recept je vhodný jako oběd. Polévka zasytí na delší dobu. Je možné ji připravit i na večeři, ale bez těstovin. Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment®, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 22letých zkušeností.

Poznámka k receptu na Italská polévka minestrone:
nemam rada hrasek,tak jsem misto nej dala cizrnu..taky jsem si upravila tu dobu vareni,ale byla vyborna..mnam

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Italská polévka minestrone, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Institut kompliment
  • Datum vložení: 29.06.2014
  • Počet porcí: 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dietní recepty - Redukční
  • Suroviny: 1 kg rajčat 1 středně velká mrkev zelený hrášek (80g) středně velká cuketa bílé fazole v mírně slaném nálevu (Bonduelle, 200g) 100 g těstovin – mušličky Conchigliette sýr Parmezán na posypání (2,5 t.v.s.) středně velká cibule, 2 stroužky česneku bazalka, oregano, bobkový list, sůl, pepř lžička oleje (slunečnicový, řepkový, olivový pro tepelnou přípravu)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na italská polévka minestrone, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Italská polévka minestrone - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Italská polévka minestrone

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist