|
Recept na Verzere
Recept na Verzere je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Verzere budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Cesto : 100 ml vody, 100 ml oleja, asi 300 g polohrubej múky Kapustová plnka : 3 narezané cibule opražíme na 2 lyžiciach masla, pridáme 1 fľašu kyslej kapusty ( 750 ml ) , opražíme, odstavíme, pridať soľ, čierne korenie, trocha šalvie a rozmarínu a 2 nasekané natvrdo uvarené vajcia.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Verzere
Recept na Verzere: Vypracujeme cesto, rozdelíme na polovice, vyvaľkáme štvorce ( asi 20x20 cm ). Na jeden štvorec rozložíme plnku, zakryjeme druhým štvorcom, okraje zahneme, potrieme vajíčkom a upečieme. Po upečení potrieme maslom.
Poznámka k receptu na Verzere: Verzere je štvorcový moldavský piroh s kapustou. Namiesto kyslej kapusty sa používa aj hlávková jemne nastrúhaná kapusta.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Verzere, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 26.10.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: Cesto : 100 ml vody, 100 ml oleja, asi 300 g polohrubej múky Kapustová plnka : 3 narezané cibule opražíme na 2 lyžiciach masla, pridáme 1 fľašu kyslej kapusty ( 750 ml ) , opražíme, odstavíme, pridať soľ, čierne korenie, trocha šalvie a rozmarínu a 2 nasekané natvrdo uvarené vajcia
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na verzere,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Verzere - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Verzere
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|