RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat, recepty Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat, Vepřové, medailonky, omáčce, ze, sušených, rajčat


Recept na Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat

Recept na Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600-800 g vepřové panenky 1 sklenička sušených rajčat v olivovém oleji 2 lžíce hladké mouky vývar (asi 400 ml) hrst čerstvé nasekané petrželky lžíce másla pepř sůl.

Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat

Recept na Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat:
Vepřovou panenku nakrájíme na medailonky, dlaní rozklepneme, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej, ve kterém byla naložená sušená rajčata (asi 4 lžíce) a opečeme na něm plátky masa. Z každé strany opékáme 3-4 minuty a poté maso zabalíme do alobalu a uchováme v teple, nejlépe v mírně vyhřáté troubě. Mezitím nakrájíme sušená rajčata na tenké proužky a odložíme je. Výpek z masa zasypeme hladkou moukou, prosmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme pokrájená sušená rajčata a omáčku dobře provaříme, celkově asi 20 minut. Podle potřeby doléváme vývar. Do hotové omáčky vrátíme maso, přidáme lžíci studeného másla, čerstvou nasekanou petrželku a prohřejeme. Omáčku dosolíme a dopepříme.

Poznámka k receptu na Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat:
Těší mě vaše komentáře... Simuš, tak jsi na to přišla dříve, než jsem si dotaz přečetla... On to není jeden recept, brambory můžou být přílohou k něčemu jinému a stejně tak tohle masíčko lze podávat s různě upravenými brambory, rýží, drobnějšími těstovinami nebo s kuskusem... Luci, sušená rajčata v oleji mají v každé lépe zásobené sámošce...možná jsi se po nich jen nekoukala. A italské bylinky nevím... Ale určitě něco s podobným názvem distribuuje Kotányi v mlýnku... Klarisko, neotevřu...ty už máš nápady jak můj manžel... Já jsem v hospodách dělala (na place) asi deset let každé léto a vím, jaká je to dřina... Ne, že by mě to nebavilo, ale jak stárnu, čím dál víc si vážím svojí práce bádajícího archiváře...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 26.05.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 600-800 g vepřové panenky 1 sklenička sušených rajčat v olivovém oleji 2 lžíce hladké mouky vývar (asi 400 ml) hrst čerstvé nasekané petrželky lžíce másla pepř sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist