Recept na Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou
Recept na Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350 g hladké mouky 100 g hrubé mouky 1,5 prášku do pečiva 260 g cukru 1 vanilkový cukr 4 vejce 2 dcl oleje 3,5 dcl mléka 1 čokoláda -------- Na posypání: 25 dkg kokosu 5 lžic cukru -------- Pařížská šlehačka: 2 smetany na šlehání 50 g cukru 40 g kakaa.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou
Recept na Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou: Do mísy si prosejeme mouku s práškem do pečiva, cukry, vejce, olej a mléko. Přidáme nalámanou čokoládu na kousky. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a posypeme směsí kokosu a cukru. Dáme do trouby vyhřáté na cca 180C a pečeme cca 20 minut, záleží na troubě. Po vytažení z trouby přelijeme pařížskou šlehačkou. Pařížská šlehačka: Smetany s cukrem a kakaem přivedeme k varu, odstavíme a necháme vychladnout. Můžeme si jí udělat dopředu.
Poznámka k receptu na Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou: Je to taková moje jiná varianta standartních kokosových řezů. :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: plech
- Datum vložení: 08.01.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: 350 g hladké mouky 100 g hrubé mouky 1,5 prášku do pečiva 260 g cukru 1 vanilkový cukr 4 vejce 2 dcl oleje 3,5 dcl mléka 1 čokoláda -------- Na posypání: 25 dkg kokosu 5 lžic cukru -------- Pařížská šlehačka: 2 smetany na šlehání 50 g cukru 40 g kakaa
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rafaello řezy s pařížskou šlehačkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rafaello řezy s pařížskou šlehačkou
|
|