RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Po čertech dobré kuře

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Po čertech dobré kuře, recepty Po čertech dobré kuře, Po, čertech, dobré, kuře


Recept na Po čertech dobré kuře

Recept na Po čertech dobré kuře je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Po čertech dobré kuře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Kuře cca 1,5 kg, máslo, olej, 4 ks cibule, 3-4 ks středních kyselejších jablek, 1,5 paličky česneku, koření na kuře /já mám nejraději /\"Pečené kuře\" od Kotány/, sůl, rýže, voda.

Po čertech dobré kuře
Zvětšit obrázek

Recept na Po čertech dobré kuře

Recept na Po čertech dobré kuře:
Dno pekáčku, ve kterém budeme dělat kuře lehce podlejeme olejem. Jablka i se slupkou nakrájíme na kousky, česnek i se slupkou rozdělíme na stroužky, cibule se slupkou nakrájíme na osminky. Vezmeme celé kuře, dutinu vysypeme solí a kořením a dáme do něho několik kousků jablek. Přendáme do pekáče. Osolíme ho a celé potřeme kořením, které jsme smíchali s rozpuštěným máslem, olejem a vodou. Kolem dokola vyskládáme česneky, cibule a jablka. Podlejeme cca 2 dcl vody a dáme nezakryté do trouby péct na 180 st.cca 1 hod /i více/. CCa 15 min před koncem kuře rozdělíme na 2 poloviny, aby ze včech stran udělalo kůrčičku. Po upečení kuře vyjmeme, odstraníme slupky z cibule a česneku. Výpek se vším všudy rozmixujeme na kaši. Jako přílohu zvolíme rýži, do které jsme dali vzniklou kaši a doplníme vodou /poměr 1 díl rýže, dva díly vody s kaší/. Kaše musí být dostatečně okořeněná. Podáváme ozdobené plátky jablek, které jsme krátce uvařili v mikrovlnce. Dobrou chuť!

Poznámka k receptu na Po čertech dobré kuře:
Krásná práce!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Po čertech dobré kuře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
  • Datum vložení: 10.03.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Kuře cca 1,5 kg, máslo, olej, 4 ks cibule, 3-4 ks středních kyselejších jablek, 1,5 paličky česneku, koření na kuře /já mám nejraději /\"Pečené kuře\" od Kotány/, sůl, rýže, voda
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na po čertech dobré kuře, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Po čertech dobré kuře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Po čertech dobré kuře

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist