Recept na Panna cotta s jahodovou omáčkou (DlabemeZdrave)
Recept na Panna cotta s jahodovou omáčkou (DlabemeZdrave) je zařazen v kategorii moučníky - nepečené a mražené.
K přípravě Panna cotta s jahodovou omáčkou (DlabemeZdrave) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 plátků želatiny 500ml obilné smetany ke šlehání 1 vanilkový lusk 300g bílého jogurtu 50g obilného sladu 200g jahod 2 lžíce moučkové fruktosy.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Panna cotta s jahodovou omáčkou (DlabemeZdrave)
Recept na Panna cotta s jahodovou omáčkou (DlabemeZdrave): Želatinu dáme nabobtnat do studené smetany. Poté přivedeme téměř k bodu varu, přidáme oslazený jogurt (musí mít pokojovou teplotu) a dřeň z vanilky. Směs rozlijeme do 6 formiček a přes noc necháme v lednici ztuhnout. Druhý den opatrně vyklepneme na talířek. Jahody rozmixujeme s cukrem (můžeme propasírovat). Panna cottu před servírováním omáčkou přelijeme a můžeme dozdobit nakrájenými jahodami.
Poznámka k receptu na Panna cotta s jahodovou omáčkou (DlabemeZdrave): http://dlabemezdrave.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Panna cotta s jahodovou omáčkou (DlabemeZdrave), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: DlabemeZdrave (Mishka)
- Datum vložení: 28.09.2013
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Nepečené a mražené
- Suroviny: 6 plátků želatiny 500ml obilné smetany ke šlehání 1 vanilkový lusk 300g bílého jogurtu 50g obilného sladu 200g jahod 2 lžíce moučkové fruktosy
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na panna cotta s jahodovou omáčkou (dlabemezdrave),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Panna cotta s jahodovou omáčkou (DlabemeZdrave) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Panna cotta s jahodovou omáčkou (DlabemeZdrave)
|
|