|
Recept na Pangasius zapečený se špenátem
Recept na Pangasius zapečený se špenátem je zařazen v kategorii dietní recepty - dia - redukční.
K přípravě Pangasius zapečený se špenátem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg pangase 1 balení mraženého špenátu ( protlak, listový) 350g 2-3 stroužky česneku 200 g strouhaného eidamu 200 g šunky sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangasius zapečený se špenátem
Recept na Pangasius zapečený se špenátem: Do pekáče dáme pangase, na něho prolisujeme česnek, posypeme sýrem,na kostičky nakrájenou šunkou, na to dáme špenát, posolíme, přikryjeme a dáme péct na 200 °C asi 30-45 minut. Až je pokrm skoro hotový, můžeme odkrýt a nechat dopéct.
Poznámka k receptu na Pangasius zapečený se špenátem: Místo šunky jsem dala kousky kuřecího masa, které nám zbylo v pekáči a místo eidamu nivu. Voní to krásně, tak už se nemůžeme dočkat
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangasius zapečený se špenátem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Mirule
- Datum vložení: 10.05.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - DIA - Redukční
- Suroviny: 1 kg pangase 1 balení mraženého špenátu ( protlak, listový) 350g 2-3 stroužky česneku 200 g strouhaného eidamu 200 g šunky sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangasius zapečený se špenátem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangasius zapečený se špenátem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangasius zapečený se špenátem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|