Recept na Pangas s pikantním pomerančovým přelivem
Recept na Pangas s pikantním pomerančovým přelivem je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangas s pikantním pomerančovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 filety pangase nebo jiné bílé ryby 1 pomeranč 2-3 lžíce pomerančové marmelády sladká chili omáčka (množství dle chuti) sůl rostlinný olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangas s pikantním pomerančovým přelivem
Recept na Pangas s pikantním pomerančovým přelivem: Porce ryby očistíme, osušíme a z obou stran osolíme. V rendlíku krátce prohřejeme šťávu z jednoho pomeranče, pomerančovou marmeládu a sladkou chili omáčku. Osolíme podle chuti tak, aby omáčka byla příjemně sladko-slano-pikantní. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a rybu na něm z jedné strany krátce opečeme. Poté rybu otočíme, vše zalijeme připravenou pomerančovou omáčkou a společně podusíme asi 5 minut. Podáváme s bramborovou kaší, ozdobené plátky pomeranče.
Poznámka k receptu na Pangas s pikantním pomerančovým přelivem: Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangas s pikantním pomerančovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: petram
- Datum vložení: 10.07.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 3 filety pangase nebo jiné bílé ryby 1 pomeranč 2-3 lžíce pomerančové marmelády sladká chili omáčka (množství dle chuti) sůl rostlinný olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangas s pikantním pomerančovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangas s pikantním pomerančovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangas s pikantním pomerančovým přelivem
|
|