|
Recept na Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Recept na Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 balení suchých gnocchi (ne mrazené) 40g másla 10dkg šunky 5dkg tvrdého sýru Eidam vcelku 10cm kousek pórku sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Recept na Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem: Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo, vsypeme NEUVAŘENÉ gnocchi rovnou z balení a na mírném ohni osmažíme skoro dozlatova. Ke konci přidáme šunku pokrájenou na nudličky a pórek na kolečka, zvýšíme plamen a zprudka krátce dorestujeme, než začne šunka křupavět. Do odstavené pánve vsypeme nahrubo nastrouhaný sýr, lehce promícháme a ihned podáváme.
Poznámka k receptu na Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem: V tomto receptu není podstatné složení surovin, sýr a salám si může každý nahradit podle chuti a fantazie, ale na nějakém blogu jsem kdysi četla, že gnocchi není třeba jen vařit, ale lze je i takto přímo osmažit. Dnes jsem si na to náhodou vzpomněla a hned vyzkoušela...a opravdu to funguje - je to fofr večeře a minimum nádobí. A v tomto podání téměř kdykoli k dispozici, protože kousek šunky, sýru a pórku mám v lednici vždy. Gnocchi jsou krásně křupavé, nemají svou mazlavou konzistenci a je to zase velmi příjemná a rychlá změna.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 08.11.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 1 balení suchých gnocchi (ne mrazené) 40g másla 10dkg šunky 5dkg tvrdého sýru Eidam vcelku 10cm kousek pórku sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|