RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Maďarský guláš s bramborem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Maďarský guláš s bramborem, recepty Maďarský guláš s bramborem, Maďarský, guláš, bramborem


Recept na Maďarský guláš s bramborem

Recept na Maďarský guláš s bramborem je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Maďarský guláš s bramborem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600g hovězí kližky, 2-3 lžíce vepřového sádla, 4-5 cibulí, 5 stroužků česneku, 1 lžíce sladké mleté papriky, 1 lžička mleté pálivé papriky, 1 lžíce rajčatového protlaku, 3 zelené papriky, 2-3 rajčata, 4 střední brambory, sůl a mletý pepř na dochucení..

Maďarský guláš s bramborem
Zvětšit obrázek

Recept na Maďarský guláš s bramborem

Recept na Maďarský guláš s bramborem:
Omyté maso nakrájíme na větší kostky. V kastrole se silným dnem zpěníme na rozehřátém másle cibuli a česnek, přidáme maso a zprudka opečeme za stálého míchání ze všech stran, až se maso na povrchu zatáhne. Dále ho opékáme na mírnějším ohni bez podlití, dokud se šťáva nevydusí na tuk. Guláš tak získá pěknou barvu a výraznou chuť. Osolíme, odstavíme z ohně a vmícháme mletou sladkou i pálivou papriku, promícháme, přidáme rajčatový protlak a podlijeme trochou teplé vody, maximálně do poloviny výšky masa, aby se dusilo, a ne vařilo. Kastrol vrátíme na oheň a pod poklicí dusíme doměkka. . Podléváme pouze tehdy, když se všechna šťáva vydusí a hrozí připálení, lepší je dusit maso ve vlastní šťávě. Když je maso téměř měkké, přidáme na kostky nakrájené brambory, papriky a rajčata a dodusíme pod poklicí doměkka, trvá to asi dalších 20 minut. Nakonec guláš podle gusta dochutíme solí a mletým pepřem a podáváme nejlépe s čerstvým bílým pečivem nebo chlebem.

Poznámka k receptu na Maďarský guláš s bramborem:
Recept je z internetu, ale moc nám chutnal!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maďarský guláš s bramborem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: majda1512
  • Datum vložení: 16.09.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 600g hovězí kližky, 2-3 lžíce vepřového sádla, 4-5 cibulí, 5 stroužků česneku, 1 lžíce sladké mleté papriky, 1 lžička mleté pálivé papriky, 1 lžíce rajčatového protlaku, 3 zelené papriky, 2-3 rajčata, 4 střední brambory, sůl a mletý pepř na dochucení.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maďarský guláš s bramborem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maďarský guláš s bramborem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maďarský guláš s bramborem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist