RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Králík po francouzsku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Králík po francouzsku, recepty Králík po francouzsku, Králík, po, francouzsku


Recept na Králík po francouzsku

Recept na Králík po francouzsku je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Králík po francouzsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 králík, několik plátků vepřového bůčku, 1/2kg cibule, několik plátků másla, 3 bobkové listy, 3-4 hřebíčky, sůl, pepř..

Králík po francouzsku
Zvětšit obrázek

Recept na Králík po francouzsku

Recept na Králík po francouzsku:
Králičí díly osolíme, opepříme, stejně, jako plátky bůčku. Cibuli nakrájíme na kolečka cca 1/2 cm. Na dno pekáče poklademe bůček, přidáme 3 bobkové listy a několik hřebíčků. Pak na vše navršíme kolečka cibule, abychom bůček téměř zakryli. Cibuli mírně osolíme a poklademe několika plátky másla. Na cibuli položíme díly z králíka a opět navršíme cibuli, kterou osolíme a dáme na ni plátky másla. Maso mírně podlijeme, přiklopíme a pečeme cca 1 a 1/2 hodiny na 180 v předehřáté troubě. Po této době odkryjeme a pečeme tak dlouho-zhruba ještě 1/2 hodiny, až cibule zezlátne. Nezapomínáme během dopékání maso podlévat výpekem.

Poznámka k receptu na Králík po francouzsku:
Zdroj-internet. Vynikající, nesuchá, šťavnatá příprava králíka. Já jsem pochopitelně nedělala oběd z celého králíka, ale jen ze dvou dílů. Recept však píšu pro 4 osoby a kdo máte tu možnost, vyzkoušejte. Já jsem včera dostala domácího králíčka a tak jsem hned vyzkoušela recept, který mám dlouho uložený. Je tady jen malinko podobný Králík cibulář od Bahuly, ale domnívám se, že stejný není v žádném případě. Jako přílohu jsem zvolila..http://www.toprecepty.cz/recept/8214-chlupate-kned...od Mirky. Tímto bych jí chtěla moc poděkovat, měly obrovský úspěch:-).

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík po francouzsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jana Remkova
  • Datum vložení: 03.03.2013
  • Počet porcí: 4 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 1 králík, několik plátků vepřového bůčku, 1/2kg cibule, několik plátků másla, 3 bobkové listy, 3-4 hřebíčky, sůl, pepř.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík po francouzsku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík po francouzsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík po francouzsku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist