|
Recept na Kandovaná pomerančová kůra
Recept na Kandovaná pomerančová kůra je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Kandovaná pomerančová kůra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kůra ze dvou větších pomerančů H2O cca 200g krystalového cukru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kandovaná pomerančová kůra
Recept na Kandovaná pomerančová kůra: Pomeranče pořádně vydrbeme kartáčkem a horkou vodou, ať se zbavíme chemie.. Poté oloupeme na čtvrtiny a kůru vložíme do vhodné nádoby, zalejeme studenou vodou. Takto "marinovat" necháme 2-3 dny, vodu denně vyměníme za čerstvou. Po třech dnech přemístíme kůru do hrnce, zalejeme novou vodou a vaříme cca 30 min. Po zchládnutí kůru překrájíme na proužky( nebo kostičky), zasypeme cukrem a přilejeme vodou tak, aby byla téměř pod hladinou(vody) (ta kůra) Vaříme do "sklovata" .. co já vím.. asi tak půl hoďky, až do vyvaření vody. A je hotovo.. tedy téměř.. po vychladnutí necháme chvíli( optimálně do druhého dne) zaschnout a uložíme do uzavíratelné nádoby, dáme do chladnější místnosti. Používáme do moučníků a všude, kde chceme cítit krásnou vůni pomerančů.
Poznámka k receptu na Kandovaná pomerančová kůra: Hledala jsem poctivě, zda tu něco podobného není a nenašla.. pakliže tu je duplicitní rcp, nechám tento smazat. Je to velice jednoduchá a levná příprava kandované kůry.To, co nám nabízejí v obchodech se s tímto nedá srovnat. Ani chutově, o ceně nemluvě. Tak dobrou chuť...budu ráda, když někdo vyzkoušíte.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kandovaná pomerančová kůra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: rebeka (Naďa)
- Datum vložení: 10.02.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: Kůra ze dvou větších pomerančů H2O cca 200g krystalového cukru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kandovaná pomerančová kůra,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kandovaná pomerančová kůra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kandovaná pomerančová kůra
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|