RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Chutné zapečené žampiony

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Chutné zapečené žampiony, recepty Chutné zapečené žampiony, Chutné, zapečené, žampiony


Recept na Chutné zapečené žampiony

Recept na Chutné zapečené žampiony je zařazen v kategorii houby. K přípravě Chutné zapečené žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
10 žampionů(hlavičky+nožičky), 100 g vinné klobásy, 50 g nivy, 50 g eidamu, 1 stroužek česneku, 1 žloutek, malá hrstička pažitky, trochu petrželky, plátek másla, pár lžic oleje na zapečení, sůl..

Chutné zapečené žampiony
Zvětšit obrázek

Recept na Chutné zapečené žampiony

Recept na Chutné zapečené žampiony:
Žampionům oddělíme nožičky(dáme je stranou) a hlavičky si vydlabeme na plnění, omyjeme a osušíme. Pak si připravíme náplň:do misky si vymačkáme vinnou klobásu, nastrouháme k ní nožičky žampionů, nivu, eidam, česnek, nadrobno si nasekáme pažitku s petrželkou, přidáme žloutek a všechno promícháme. Pokud budeme chtít, můžeme přisolit. Malou lžičkou naplníme hlavičky žampionů dost vrchovatě nad hlavičky tak, že budeme mít kuličky. Naskládáme si je do pekáčku vymazaného olejem a na každý žampion kápneme máslo, které jsme si rozpustili a dáme zapéct do vyhřáté trouby na 200°C 15 minut přikryté, aby se všechno propeklo, pak odkryjeme, můžeme kápnout trochu vody na šťávu a 10 minut dopečeme do zlatavé barvy.

Poznámka k receptu na Chutné zapečené žampiony:
Zbytky sýrů a dodělání žampionů, než by zavadly, mě donutili něco s nimi udělat a tak vznikl tento recept i když receptů na plněné žampiony je tu dost, ale tento je zase jiný na výběr. Vyzkoušejte, jsou chutňoučké-byl to zbytek, jinak by jsme jich snědli víc.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Chutné zapečené žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 17.07.2012
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Houby
  • Suroviny: 10 žampionů(hlavičky+nožičky), 100 g vinné klobásy, 50 g nivy, 50 g eidamu, 1 stroužek česneku, 1 žloutek, malá hrstička pažitky, trochu petrželky, plátek másla, pár lžic oleje na zapečení, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na chutné zapečené žampiony, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Chutné zapečené žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Chutné zapečené žampiony

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist