RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Česko-moravský vrabec (sparrow)

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Česko-moravský vrabec (sparrow), recepty Česko-moravský vrabec (sparrow), Česko-moravský, vrabec, (sparrow)


Recept na Česko-moravský vrabec (sparrow)

Recept na Česko-moravský vrabec (sparrow) je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Česko-moravský vrabec (sparrow) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Vepčové plecko - 1kg Uzená slanina - 100g Cibule - 3ks Česnek - 6 stroužků Česnekorajčatová pasta - 5PL http://www.toprecepty.cz/recept/28774-cesnekovo-rajcatova-smes-bez-konzervace/ Sádlo - 3PL + olej 3PL Pepř, kmín, sůl (1PL hotová jížka) Párátka.

Česko-moravský vrabec (sparrow)
Zvětšit obrázek

Recept na Česko-moravský vrabec (sparrow)

Recept na Česko-moravský vrabec (sparrow):
Maso nakrájíme na centimetrové plátky, naklepeme, potřeme rajčesn. pastou, opepříme, svineme do balíčku, sešpendlíme párátkem, vložíme do misky, promícháme se zbytkem rajčesnekové pasty, popř. posolíme a opepříme, zastříkneme olejem a dáme na noc přemýšlet do lednice. (lze to vařit i hned) Druhý den, ve správnou chvíli, vložíme do kastrolu a na sádle se slaninou prudce osmahnem. Výjmeme a na výpeku zpěníme cibuli. Balíčky dáme zpět do kastrolu a vrazíme přikryté do vyhřáté trouby (200°C) na 30min. Po té zkontrolujeme hladinu šťávy, popř. podlijeme vřící vodou, přidáme rozmačknuté a pokrájené stroužky česneku a pečeme ještě asi 10-15min. přikryté. Pakliže se potom maso zdá měkké, odkryjeme a pečeme dále ještě asi 20min. s občasným obracením. Po té dolijeme vřící vodu na potřebné množství šťávy, setřeme výpek ze stěn, promíchnem a pokud se nám zdá šťáva řídká, můžeme přidat 1 PL hotové jížky. Většinou není potřeba zahušťovat - z cibule je dostatečně hustá. Podáváme pouze s Moravským zelím(na špeku!) a brambor. knedlíkem (jinak to není k jídlu :-))

Poznámka k receptu na Česko-moravský vrabec (sparrow):
Zbytky masa, ze kterých nelze vyrobit plátek, dáme volně k balíčkům. Vůbec jim to nebude vadit.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Česko-moravský vrabec (sparrow), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Tom Beyk
  • Datum vložení: 06.01.2013
  • Počet porcí: ~6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Vepčové plecko - 1kg Uzená slanina - 100g Cibule - 3ks Česnek - 6 stroužků Česnekorajčatová pasta - 5PL http://www.toprecepty.cz/recept/28774-cesnekovo-rajcatova-smes-bez-konzervace/ Sádlo - 3PL + olej 3PL Pepř, kmín, sůl (1PL hotová jížka) Párátka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Česko-moravský vrabec (sparrow), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Česko-moravský vrabec (sparrow) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Česko-moravský vrabec (sparrow)

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist