RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Cajunská špinavá rýže

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Cajunská špinavá rýže, recepty Cajunská špinavá rýže, Cajunská, , špinavá, rýže


Recept na Cajunská špinavá rýže

Recept na Cajunská špinavá rýže je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Cajunská špinavá rýže budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
250 g bravčové mäso mleté 250 g kuracia pečeň 300 ml vývar kurací 1 nasekaná cibuľa 2 cibuľka jarná 2 - strúčiky cesnak 2 zeler stonkový 2 lyzice cerstva petržlenová vňať 1 paprika zelená 1 lyzice olej rastlinný 1 lyzica maslo korenie čierne mleté čerstvé soľ Tabasco omáčka 1 hrncek uvarena ryža.

Cajunská  špinavá rýže
Zvětšit obrázek

Recept na Cajunská špinavá rýže

Recept na Cajunská špinavá rýže:
1-Na panvicu dame rozohriat olej zmiesany s maslom a dame oprazit na drobno nakrajanu cibulu, stonkovy celer a zelenu papriku, priblizne 5 minut ( premiesame). 2-Pridame cesnak a mlete bravcove maso a miesame a prazime dalsich cca 5 minut.Oprazime zo vsetkych stran aby sa bravcove "odelilo". 3-Kuracie pecienky odblanime a nakrajame na male kusky dakde ich aj pomelu. Pridame a oprazime 2-3 minuty pokial nezmenia farbu nakoniec ochutime sol, korenie a Tabasco podla chuti. 4-Tradicny klasicky recept v tomto kroku chce pridat zaprazku ako sa klasicky robilo vo vacsine starych receptov , my sme pridali len kuraci vyvar a zakryte dusili cca 25 minut. Odokryjeme sem tam premiesame a dusime dalsich 10 minut. 5-Pridame petrzlenovu vnat a a jarnu cibulku na drobno nakrajanu a uvarenu ryzu a poriadne premiesame. 6-V klasickom recepte sa cast takto upravenej ryze odoberie a pouzije ako plnka do kurcata pridaju sa do vnutra este 2 bobkove listy a kurca sa posoli a pokoreni a natrie maslom a da sa piect to rury. A takto pripravena ryza sa vlozi na poslednych 15-20 minut do rury a kurca sa prelozi a dopecie na vrchu ryze.

Poznámka k receptu na Cajunská špinavá rýže:
Kazda krajina ma svoje recepty aj ked pre bezneho turistu su vacsinou skryte dakde vo vedlajsich ulickach pre domacich. Tak isto aj Amerika specialne jej juzna cast ma bohatsvo starych receptov ktore su ako cela Amerika ako koktail narodnosti.Tak aj tento recept ktory zacal ako Francuzky a s pomocou cernoskych otrokov z Afriky a miestnych Indianov a Spanielov sa stal klasickym Cajun receptom z Louisiany "dirty rice". Takze aj v USA je vela starych vybornych receptov nie len hamburgery...Tento recept je prebrany z Americkej kucharky " Cajun the authentic taste of Louisiana cooking " od Ruby ie Bois.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cajunská špinavá rýže, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nonya
  • Datum vložení: 12.10.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 250 g bravčové mäso mleté 250 g kuracia pečeň 300 ml vývar kurací 1 nasekaná cibuľa 2 cibuľka jarná 2 - strúčiky cesnak 2 zeler stonkový 2 lyzice cerstva petržlenová vňať 1 paprika zelená 1 lyzice olej rastlinný 1 lyzica maslo korenie čierne mleté čerstvé soľ Tabasco omáčka 1 hrncek uvarena ryža
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cajunská špinavá rýže, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cajunská špinavá rýže - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cajunská špinavá rýže

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist