RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bůčková roláda plněná hovězím masem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bůčková roláda plněná hovězím masem, recepty Bůčková roláda plněná hovězím masem, Bůčková, roláda, plněná, hovězím, masem


Recept na Bůčková roláda plněná hovězím masem

Recept na Bůčková roláda plněná hovězím masem je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Bůčková roláda plněná hovězím masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 plát bůčku ze žeber (1kg) ¾ kg mletého hovězího masa 4 plátky šunky 1 delší klobása – dle chuti a nabídky 2 mrkve, sůl, pepř, drcený kmín rychlosůl PRAGANDA režná nit.

Bůčková roláda plněná hovězím masem
Zvětšit obrázek

Recept na Bůčková roláda plněná hovězím masem

Recept na Bůčková roláda plněná hovězím masem:
Plát bůčkového ořezu rozprostřeme, osolíme rychlosolí PRAGANDA a potřeme směsí mletého hovězího masa ve stejně vysoké vrstvě. Je vhodné si namáčet ruce do vody – maso se nám nelepí na ruce a jde lépe uhladit do požadované vrstvy. Na rozprostřené mleté hovězí v jedné polovině položíme námi zvolenou klobásu a na další polovinu rozprostřeme plátky šunky. Takto naplněný plát pevně smotáme a zatáhneme. Výslednou roládu převážeme režnou nití a její povrch potřeme směsí rychlosti PRAGANDA (pro hezkou barvu) a dále pepřem a v hmoždíři rozdrceným kmínem. Takto připravenou roládu dáme uležet do chladu nejlépe do druhého dne. Pečeme na plechu lehce podlité vodou a obložené 4 půlkami větší mrkve cca 2,5 hodiny na střední teplotu přiklopené nebo pod alobalem. Z výpeku uděláme omáčku a nastavíme její množství hovězím vývarem a dohustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě. Podáváme s rýží, šťouchaným bramborem. Náplň: Hovězí mleté maso smícháme s trochou rychlosti PRAGANDA, 2 celá vejce, pepř a 1 dcl studené vody. Směs vymícháme do lepivé a homogenní hmoty a uložíme na 3 hodiny do chladu.

Poznámka k receptu na Bůčková roláda plněná hovězím masem:
Náplň z mletého hovězího masa bez dalšího extra přidaného koření překvapila svoji lahodnou chutí a jelikož do sebe nabrala tuk z vepřového nebyla suchá a opravdu velmi dobrá. Zkuste a pak se ozvěte. V průběhu vaření ani pečení nebyla použita u nás tolik oblíbená cibule!!!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůčková roláda plněná hovězím masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 27.04.2010
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1 plát bůčku ze žeber (1kg) ¾ kg mletého hovězího masa 4 plátky šunky 1 delší klobása – dle chuti a nabídky 2 mrkve, sůl, pepř, drcený kmín rychlosůl PRAGANDA režná nit
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůčková roláda plněná hovězím masem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůčková roláda plněná hovězím masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůčková roláda plněná hovězím masem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist