RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Brutzel-Svejk Rostbeef

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Brutzel-Svejk Rostbeef, recepty Brutzel-Svejk Rostbeef, Brutzel-Svejk, Rostbeef


Recept na Brutzel-Svejk Rostbeef

Recept na Brutzel-Svejk Rostbeef je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Brutzel-Svejk Rostbeef budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
dobre odlezely Rostbeef 250 g nebo kus urezany tak na 2 prsty sůl pepř hrubě mletý trochu olivoveho oleje k nalozeni masa.

Brutzel-Svejk Rostbeef
Zvětšit obrázek

Recept na Brutzel-Svejk Rostbeef

Recept na Brutzel-Svejk Rostbeef:
Maso 24 hodin pred grilovanim osolit a opeprit potrit trochou oleje. Zabalit do pruhledne folie(Frischhalte-Folie)a dat do lednice. Pozor pri soleni!!! Dobre odlezene maso potrebuje jen minimum soli. Druhy den polozite na rost prvne na stranu kde mate ohen. Kazdou stranu Steaku na asi 3 min. vnitrni teplota masa musi dosahnout cca 52°. Pak prelozte Steak na stranu kde neni ohen a prikrijte grill decklem(Indirektni strana). Jakmile maso dosahne teploty 57° sejmete ho s grillu a zabalte i s kovovym cidlem teplomeru do alobalu (kazde maso musi po peceni nebo i grilovani si odpocinout to znamena ne hned rezat nebo jist, i proto ten alobal) a nechte teplotu vystoupit na cca 60°- 62°= Medium: ruzove maso bez krve. Muzete jit az do 68° pak je Well Done. Doufam, ze tato verse je uz srozumitelnejsi. Priste popisu zpusob pripravy na panvi. STEAK UMI KAZDY!!!!! Nejdulezitejsi je kvalita masa a doba jak bylo toto takzvane odlezele. Muj Rostbeef lezel asi tak 14 dni ve vakuum bez toho, aby byl zamrazen.

Poznámka k receptu na Brutzel-Svejk Rostbeef:
Kulovy ci uzavreny Grill CADAC, Digitalni teplomer

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brutzel-Svejk Rostbeef, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Brutzel-Svejk
  • Datum vložení: 12.05.2010
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: dobre odlezely Rostbeef 250 g nebo kus urezany tak na 2 prsty sůl pepř hrubě mletý trochu olivoveho oleje k nalozeni masa
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brutzel-svejk rostbeef, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brutzel-Svejk Rostbeef - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brutzel-Svejk Rostbeef

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist