|
Recept na Hruška na červeném víně se zeleným pepřem
Recept na Hruška na červeném víně se zeleným pepřem je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry - ostatní.
K přípravě Hruška na červeném víně se zeleným pepřem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 zelená hruška (nesmí být moc zralá), 2 dcl červeného vína, 1 dcl cinzana bianco, 5 ks hřebíčku, špetka mleté skořice, plátek másla, 1 lžička zeleného pepře ve slaným nálevu, med.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hruška na červeném víně se zeleným pepřem
Recept na Hruška na červeném víně se zeleným pepřem: Hrušku oloupeme rozpůlíme a zbavíme jadřinců, dáme vařit do malého kastrůlku spolu s vínem, cinzanem, skořicí a hřebíčkem. Vaříme do měkka, až se tekutina téměř vyvaří, hrušky vyjmeme a přidáme máslo, pepř a med dle chuti a ihned podáváme např. se zmrzlinou:-)
Poznámka k receptu na Hruška na červeném víně se zeleným pepřem: Eli tak jestli se do toho pustíte tak dej vědět jak vám chutnalo Přítel se na to netvářil nijak nadšeně až do chvíle než to ochutnal, tak pak musel uznat, že je to mňamka
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hruška na červeném víně se zeleným pepřem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: sebena (Ivona Opiolová)
- Datum vložení: 31.07.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry - Ostatní
- Suroviny: 1 zelená hruška (nesmí být moc zralá), 2 dcl červeného vína, 1 dcl cinzana bianco, 5 ks hřebíčku, špetka mleté skořice, plátek másla, 1 lžička zeleného pepře ve slaným nálevu, med
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hruška na červeném víně se zeleným pepřem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hruška na červeném víně se zeleným pepřem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hruška na červeném víně se zeleným pepřem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|