|
Recept na Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Recept na Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
60 dkg hovězí přední bez kosti, 2 lžíce oleje, 2 cibule, 4 stroužky česneku, střední konzervička rajčatového protlaku, sůl, pepř, 3 dcl lepšího bílého vína.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Recept na Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla: Maso nakrájíme na nudličky, na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso, prolisovaný česnek a orestujeme. Přidáme sůl, pepř, protlak a zalijeme bílým vínem. Dusíme na půl pokličky, mírně, bez páry. Sós musí zahustit ( tzn. nepřeléváme, raději doléváme)cca 2 hodiny dle stáří masa. Příloha: tarhoňa (těstovinová rýže), rýže nebo těstoviny
Poznámka k receptu na Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla: ryzlink rýnský je moc kyselý - nedoporučuji
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Elisa194
- Datum vložení: 12.04.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 60 dkg hovězí přední bez kosti, 2 lžíce oleje, 2 cibule, 4 stroužky česneku, střední konzervička rajčatového protlaku, sůl, pepř, 3 dcl lepšího bílého vína
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo václava havla,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|