|
Recept na Hovězí s játry na zázvoru
Recept na Hovězí s játry na zázvoru je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí s játry na zázvoru budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3/4 kg kližky, 40 dkg vepřových jater, 1 velká cibule, 5 stroužků česneku, 2 cm zázvoru, sůl, pepř, 1 kostka silného vývaru, hladká mouka, sádlo, zelené fazolky..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí s játry na zázvoru
Recept na Hovězí s játry na zázvoru: Maso si nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, játra na nudličky, česnek na plátky. Na sádle si orestujeme cibuli, přidáme maso, opečeme ze všech stran, přidáme česnek, zázvor, pepř a zalejeme vývarem, dusíme asi hodinu a půl. Játra si uvaříme zvlášť -vhodíme do horké vody, přecedíme a přidáme k masu. Šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, zalejeme vodou, přidáme fazolky a 15 minut podusíme. Ke konci přidáme trochu zázvoru a utřeného česneku.
Poznámka k receptu na Hovězí s játry na zázvoru: Fazolky můžeme podávat zvlášť, jako přílohu. Podáváme s uvařeným bramborem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí s játry na zázvoru, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Radulinka6 (Radoslava)
- Datum vložení: 31.03.2010
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 3/4 kg kližky, 40 dkg vepřových jater, 1 velká cibule, 5 stroužků česneku, 2 cm zázvoru, sůl, pepř, 1 kostka silného vývaru, hladká mouka, sádlo, zelené fazolky.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí s játry na zázvoru,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí s játry na zázvoru - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí s játry na zázvoru
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|