|
Recept na Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu
Recept na Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g hovězího masa na roládu(měla jsem pěkné přední), 300-500 g míchaného mletého masa, 2 cibule, 1-2 papriky, 1 větší vařený brambor, 4 růžičkové kapustičky, 1 párek, 1 měkký sýr Apetito, 3 stroužky česneku, 1 lžička zázvoru, 2 lžičky rozmarýnu+1 větvička, olej, 2 lžíce mouky, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu
Recept na Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu: Z hovězího masa si uděláme plát na roládu a rozklepeme, po obou stranách osolíme, do vnitřní strany rozetřeme sýr. Mleté maso si osolíme, nastrouháme bramboru a na malé kousky nakrájenou 1 papriku a 1 cibuli, smícháme a rozložíme na sýr, doprostřed položíme párek, kapustičky si přeřízneme na půlky a párek nimi obložíme, srolujeme a omotáme nití, aby nám mleté maso nelezlo ven. Celou roládu posypeme trochu zázvozem a celou jí omatláme sušeným rozmarýnem. Takto připravenou roládu dáme opéct na olej, kde jsme před tím osmažili cibuli, opečeme jí po všech stranách, zalijeme vodou, tu osolíme a dusíme tak 30 minut. Pak přidáme česnek na plátky, druhou papriku na kostičky a vhodíme větvičku rozmarýnu, je-li třeba dolejeme vodu a dusíme dál. Ke konci dušení, kdy už je roláda měkká dáme do trošky vody mouku, promícháme, omáčku zahustíme, dochutíme a necháme ještě povařit.
Poznámka k receptu na Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu: Tak jsem si včera dokázala, že roládu jde naplnit i s minimálně surovinami(zbytky), které doma máme a vyšla mi z toho dobrota, kterou budu ne jednou opakovat!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 23.12.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 600 g hovězího masa na roládu(měla jsem pěkné přední), 300-500 g míchaného mletého masa, 2 cibule, 1-2 papriky, 1 větší vařený brambor, 4 růžičkové kapustičky, 1 párek, 1 měkký sýr Apetito, 3 stroužky česneku, 1 lžička zázvoru, 2 lžičky rozmarýnu+1 větvička, olej, 2 lžíce mouky, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|