|
Recept na Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Recept na Hovězí plátky ve vlastní šťávě je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí plátky ve vlastní šťávě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Suroviny: 4 libové hovězí plátky, hladká mouka, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 5 dkg slaniny nebo špeku, tymián, pepř, sůl, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Recept na Hovězí plátky ve vlastní šťávě: Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, okraje nařízneme aby se nám plátky nekroutily. Maso osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem a obalíme v hladké mouce. Necháme chvíli odpočinout a mezitím si nakrájíme na drobno cibuli a slaninu a česnek. V hrnci rozpálíme olej, plátky zprudka opečeme po obou stranách a vyjmeme z oleje. Ve stejném tuku orestujeme cibuli, česnek a slaninu. K tomuto základu pak vrátíme maso, zalijeme je vodou a dusíme pod pokličkou do měkka. Plátky podáváme s vypečenou přírodní šťávou, již nezahušťujeme a nejlepší přílohou je rýže.
Poznámka k receptu na Hovězí plátky ve vlastní šťávě: Hezký recept,hovězí miluju,není tam vegeta ani Solamyl.Jen ten tymián bych za něco vyměnila,chutná mi jen čerstvý.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí plátky ve vlastní šťávě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kroupovka (Květa)
- Datum vložení: 07.08.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: Suroviny: 4 libové hovězí plátky, hladká mouka, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 5 dkg slaniny nebo špeku, tymián, pepř, sůl, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí plátky ve vlastní šťávě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí plátky ve vlastní šťávě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí plátky ve vlastní šťávě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|