|
Recept na Hovězí plátky po kremžsku
Recept na Hovězí plátky po kremžsku je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí plátky po kremžsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3-4 plátky hovězího masa 2PL kremžské hořčice 2PL oleje 3 špičaté papriky 3 velké cibule pepř, sůl, drcený kmín 2 kostičky hovězího bujonu bez glutamátů.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí plátky po kremžsku
Recept na Hovězí plátky po kremžsku: Plátky masa zlehka přejedeme po obouch stranách nožem a uděláme jemné zářezy. Naklepeme zlehka. Osolíme, opepříme po obouch stranách. Ve vyšší nádobě si rozmixujeme hořčici, olej a dvě papriky zbavené jader a pokrájené na kousky. Do marinády dáme maso a necháme aspoň hodinu odležet. Čím déle, tím lépe. Potom rozpálíme pánev s jednou lžičkou oleje. Z plátků lehce setřeseme marinádu a na pánvi je opečeme - zatáhneme. Dáme bokem. Do pánve dáme asi 1cm vody a výpek odvaříme. Cibuli nakrájíme na kostičky a na 2PL oleje a kousku másla jí zasmažíme jen lehce do hněda. Na hotovou cibuli dáme zbytek marinády, smícháme a lehce osmahneme. Přihodíme maso, bujony, dolijeme vodou tak, aby maso lehce vyčuhovalo. Dusíme do měkka, případně během dušení podlíváme vodou dle potřeby. ( milovníci papiňáku uvaří v tlaku ;-) Měkké maso dáme bokem a držíme v teple. Šťávu rozmixujeme ponorným mixérem. Není třeba potom dohušťovat, o to se postará rozmixovaná cibule. Na másle orestujeme třetí papriku na kolečka a těmi dozdobíme jídlo na talíři.
Poznámka k receptu na Hovězí plátky po kremžsku: ...vypadá to opravdu velice lákavě!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí plátky po kremžsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: srettka
- Datum vložení: 16.12.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 3-4 plátky hovězího masa 2PL kremžské hořčice 2PL oleje 3 špičaté papriky 3 velké cibule pepř, sůl, drcený kmín 2 kostičky hovězího bujonu bez glutamátů
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí plátky po kremžsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí plátky po kremžsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí plátky po kremžsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|